arc_01.jpg arc_02.jpg proemberh.bmp domiegyesuletfeketeelenk.bmp s2.jpg arc_04.jpg
Vissza a főoldalraOrszágos szervezetÉves jelentések
Országos szervezet

A Közhasznú Egyesület szeretné célkitűzéseinek megfelelően minél szélesebb körben ismertetni céljait, mozgósítani a családokat a közösségeket. Ezt egyelőre nem országos szervezet kialakítása révén, hanem támogatók, szimpatizánsok bevonásával, aktivizálásával kívánja elérni. Erre igény mutatkozott és mutatkozik a lakosság körében is. Ezért a Közhasznú Egyesület szervezi az Egyesület munkáját, célkitűzéseit támogatók, szimpatizánsok részére, a baráti kört, mely sokkal rugalmasabb kereteket kínál a mozgalomban való részvételre, mint az egyesületi tagság.

A baráti kör tagjai olyan feladatok végzését vállalhatják, melyek érdeklődésüknek, elfoglaltságuknak időbeosztásuknak megfelel, és lakóhelyükön tudnak bekapcsolódni az aktuális szervezőmunkába.

A Közhasznú Egyesület az egyes baráti köröket képviselőjükön keresztül – akit maguk közül választanak – tartja a kapcsolatot. Kéri fel az adott baráti kört, valamely szervező feladatra és látja el részletes információval, illetve mindazzal, ami a sikeres szervezőmunkához szükséges (pl. prospektus, ismertetőanyag stb.) A Közhasznú Egyesület munkatársai felkeresik a nagyobb létszámú baráti köröket és személyes találkozás alkalmával kicserélik a tapasztalatokat, javaslatokat fogadnak el, melyek mind a további együttműködést segíthetik.
Azok, akik a későbbiekben úgy érzik, hogy szívesen vennének még aktívabban részt a Közhasznú Egyesület munkájában kérhetik tagfelvételüket a Közhasznú Egyesületbe. Kérelmük elbírálása soronkívüliséget élvez.
copyright © Egészséges Emberért 2006 - Minden jog fenntartva;
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.