arc_01.jpg arc_02.jpg proemberh.bmp domiegyesuletfeketeelenk.bmp s2.jpg arc_04.jpg
Tisztelt Pályázó!

Az Egészséges Emberért Közhasznú Egyesület pályázatot hirdet mammográfiás szűrőcentrumok, illetőleg fekvőbeteg szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók részére a veszélyeztetett hölgykorosztály emlőrák-szűrésben való részvételének elősegítésére.

Kérjük a mellékelt pályázati felhívási dokumentációban foglaltak alapján pályázatukat 2016. év február hó 29. napján 16:00 óráig megküldeni szíveskedjenek.

Felhívjuk a leendő pályázók figyelmét, hogy a WPP nyertese az a legfeljebb 10 háziorvos, akik a saját területükön a korosztályba tartozó (45-65 év) nők számához viszonyítva a legmagasabb emlőszűrési részvételi arányt - de legalább 70%-ot - tudnak elérni a futamidő alatt. A nyertesek az Egyesülettől fejenként nettó 100 000 Ft díjban (Ptk. 6:588.§) részesülnek, melyet az Egyesület az alapszabályában foglaltaknak megfelelően cél szerinti juttatásként ad.

Bízunk benne, hogy az Egyesületünk által kínált jelen pályázati lehetőség hozzájárul az emlőcentrumok és a területükön működő háziorvosok szakmai kapcsolatának erősítéséhez és ahhoz, hogy a veszélyeztetett korosztályba tartozó nők minél nagyobb számban vegyenek részt az emlőszűrő-vizsgálaton.

A pályázóknak sok sikert kívánunk,

az Egészséges Emberért Közhasznú Egyesület Vezetősége nevében,

Dr. Lukács Eszter
elnök
A pályázati felhívás, -adatlap, valamint a háziorvosi nyilatkozat és együttműködési megállapodás letöltéséhez kérjük kattintson az alábbi képekre!
A PDF letöltéséhez kattintson ide! A DOC letöltéséhez kattintson ide!
PDF formátum
DOC formátum
copyright © Egészséges Emberért 2006 - Minden jog fenntartva;
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.