arc_01.jpg arc_02.jpg proemberh.bmp domiegyesuletfeketeelenk.bmp s2.jpg arc_04.jpg
NCA Információs pályázata
Az Egészséges Emberért Közhasznú Egyesület 2005. május 2-án pályázatot nyújtott be a „Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató és Információs Kollégium” által kiírt pályázati felhívásra. A pályázati program címe: „Honlap létrehozása, az Egészséges Emberért Közhasznú Egyesület internet projektje”. A tervezett szisztéma tartalmaz egy angol és egy magyar nyelvű honlap struktúrát.

1. Angol honlap
A Közhasznú Egyesület kifelé irányuló kommunikációja nemzetközi egészségügyi szervezetek, szakemberek és hasonló célú civil szervezetek felé. Tartalmazza a Közhasznú Egyesület adatait, céljait, eredményeit, tevékenységének leírását, múlt, jelen és tervezett projektjeit, múlt, jelen és tervezett konferenciákat, elérhető publikációkat.

2. Magyar Honlap
A Közhasznú Egyesület nyílt kommunikációs eszköze a Közhasznú Egyesület tagjai, futó projektek megbízottjai és résztvevői felé. Tartalmazza a projektek helyzetjelentéseit, gyűlések, konferenciák tervezett időpontjait, helyszíneit.

Az Egészséges Emberért Közhasznú Egyesület a pályázaton nyert támogatásból és saját forrásokból 2006. márciusáig megvalósította a tervezett projektet.
copyright © Egészséges Emberért 2006 - Minden jog fenntartva;
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.